Чернівці: Через зумисне засмічення каналізаційного колодязя на вулиці Б.Хмельницького підтопило підвали

Чернівці: Через зумисне засмічення каналізаційного колодязя на вулиці Б.Хмельницького підтопило підвали

11.06.15 13:29 0 493
Внаслідок сильної зливи у ніч на 10 червня на вулиці Б.Хмельницького сталося підтоплення дощовими водами підвальних приміщень у 10 будинках. На місці події з мешканцями вулиці зустрівся міський голова Олексій Каспрук. До ліквідації аварійної ситуації були залучені аварійні бригади КП «Чернівціводоканал» та КП «МіськШЕП», фахівці департаменту ЖКГ міської ради.

За допомогою спецтехніки здійснено відкачку води, промито будинкові каналізаційні мережі, перевірено зливові мережі та встановлено причину аварії – зумисне засмічення будівельним сміттям великих габаритів центрального каналізаційного колодязя на перехресті вулиць Б.Хмельницького та 28 Червня.

Факт зумисного засмічення каналізаційного колодязя зафіксовано за участю мешканців. Направлено звернення до правоохоронців щодо встановлення зловмисників, дії яких спричинили збитки комунальному майну та мешканцям.

Водночас фахівці КП «Чернівціводоканал» роблять ревізію усіх випусків від будинків у центральну систему центрального водовідведення, обстеження всіх каналізаційних колодязів з метою виявлення засмічень,технічних недоліків та їх оперативного усунення.

Про це повідомили у Чернівецькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ