Закарпаття: на Рахівщині прокуратура повертає у державну власність земельні ділянки лісогосподарського призначення

Закарпаття: на Рахівщині прокуратура повертає у державну власність земельні ділянки лісогосподарського призначення

11.06.15 14:28 0 532
Прокуратурою Рахівського району постійно вживаються заходи представницького характеру щодо повернення у державну власність земельних ділянок лісогосподарського призначення, які передано у власність з порушенням вимог чинного законодавства України.

Прокурор Рахівського району Віктор Кузан повідомив, що в період 2014-2015 років прокуратурою району в адміністративному судочинстві подано 6 позовних заяв про скасування розпоряджень голови Рахівської районної державної адміністрації та повернення земельних ділянок у власність держави на загальну площу 1,25 га, з них три позови в 2014 році на площу 0,96 га та три – у 2015 році на площу 0,29 га.

Позовні вимоги прокурора мотивовані тим, що розпорядження голови Рахівської РДА «Про вилучення земельної ділянки» прийняті в порушення вимог Земельного і Лісового кодексів України та Закону України «Про місцеві державні адміністрації».

Зокрема, 5 справ вказаної категорії за позовами прокурора на даний час перебувають в провадженні Закарпатського окружного адміністративного суду.

Прес-служба прокуратури Закарпатської області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: ДТП на Волині: В ...
Наступна новина: На Вінничині за незаконну ...

КОМЕНТАРІ