В Закарпатській області у Берегові міліція спільно з владою боролися з порушниками Правил паркування (+фото)

В Закарпатській області у Берегові міліція спільно з владою боролися з порушниками Правил паркування (+фото)

11.06.15 15:14 0 591
У вівторок, 9 червня правоохоронці та представники Берегівськоїміської ради вийшли на спільне патрулювання вулицями міста. Упродовж трьох годин рейду було складено адмінпротоколи на 4 любителів порушувати правила паркування, серед яких були мешканці Берегова, Тячева, Мукачева та Виноградівщини.

Працівники Берегівського РВ УМВС, співробітники ДАІ Берегова та працівники прес-служби Берегівської міської ради пройшлися вулицями міста, де водії найчастіше порушують правила зупинки та стоянки.Найбільший акцент робився на машинах, що стояли у недозволених місцях і заважали пішоходам.



Першим у поле зору працівників ДАІ потрапив водій автомобіля ВАЗ-2101, який заблокував тротуар на вул.О.Кобилянської. Спершу 51-річний водій обурювався, чому «побачили» саме його машину, а не якусь іншу, однак згодом визнав свою провину й пообіцяв більше так не паркуватися.

Наступним водієм-порушником, на якого працівники ДАІ склалиадмінпротокол, став 59-річний мешканець Тячева. Чоловік залишив свій джип на вул.Б.Хмельницького, де зупинка заборонена. Водій визнав свою провину, підписав складений на нього протокол і одразу ж перепаркував машину в дозволене місце.



Ще два водії припаркували свої машини просто на пішоходному переході на вул. Б.Хмельницького поблизу угорського консульства. Мукачівкаприпаркувала свій «Mercedes» прямісінько на «зебрі» просто на очах у працівників ДАІ, а сама пішла в турагенцію… При цьому 33-річна пані ще й обурювалася: мовляв, я ж загородила не весь пішохідний перехід...

З іншого боку того ж пішоходного переходу поставив свій джип 45-річний мешканець Виноградівщини. Свою провину у вчиненні правопорушення чоловік не заперечував, однак від підписання адмінпротоколу відмовився. Тож співробітники ДАІ запросили двох громадян-свідків цієї відмови, склавши відповідний документ.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львові у Турківському ...
Наступна новина: Чернігівську ТЕЦ влітку не ...

КОМЕНТАРІ