Директор Рівненського районного центру зайнятості провів семінар з демобілізованими

Директор Рівненського районного центру зайнятості провів семінар з демобілізованими

11.06.15 13:58 0 510
Семінар для демобілізованих воїнів АТО відбувся в Рівненському районному центрі зайнятості. Зважаючи на важливість заходу та особливу актуальність теми, провів його директор центру зайнятості Петро Левчук.

Нині на обліку в Рівненському районному центрі зайнятості перебувають 12 демобілізованих. До кожного з них фахівці центру зайнятості мають індивідуальний підхід. Тож на семінарі були обговорені перспективи працевлаштування кожної особи, враховуючи освіту та професійний досвід. Присутні також отримали інформацію про можливості служби зайнятості. Вони дізналися про професійне навчання, перенавчання, підвищення кваліфікації у т.ч. безпосередньо на робочому місці, про участь у громадських та інших роботах тимчасового характеру тощо.

Для психологічної підтримки та відвертого спілкування стосовно соціально-побутових потреб демобілізованих до участі в семінарі запросили психолога громадської організації «Психологічна служба Євромайдану» Ольгу Яковлєву, яка провела анкетування.

За результатами семінару чотирьох безробітних направили на співбесіду з роботодавцями стосовно працевлаштування на постійне місце роботи, одному - рекомендували участь у громадських роботах.

Про це повідомили у Рівненському міському центрі зайнятості
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львові своєрідність ...
Наступна новина: Вінницька область: ...

КОМЕНТАРІ