У Рівненській області перше робоче місце отримали молоді перукарі

У Рівненській області перше робоче місце отримали молоді перукарі

11.06.15 14:45 0 637
Кожного дня працівники центрів зайнятості допомагають людям у самоствердженні на життєвому шляху. Серед численних позитивних результатів – працевлаштування на перше робоче місце молодих перукарів Інни Салівонової та Валентини Оренчиної завдяки старанням фахівців Дубровицького районного центру зайнятості. Задоволений і роботодавець, який буде отримувати компенсацію єдиного соціального внеску.

Після закінчення Сарненського ВПУ-22 за професією перукар (перукар-модельєр) Інна Салівонова та Валентина Оренчина звернулись до Дубровицького центру зайнятості у пошуку роботи. Фахівці розуміли, що непросто працевлаштувати дівчат, адже роботодавці потребують кваліфікованих кадрів із досвідом роботи. Спільні зусилля фахівців відділу взаємодії з роботодавцями та відділу сприяння працевлаштуванню населення дали свій позитивний результат.

Зареєструвавшись як суб'єкт малого підприємництва у березні 2015 року, Юрій Корінь звернувся за допомогою у підборі кваліфікованих працівників до центру зайнятості. Приватному підприємцю потрібно було підібрати на новостворені робочі місця перукарів. Фахівці відділу взаємодії з роботодавцями запропонували працевлаштувати двох безробітних дівчат, які належали до категорії осіб, при працевлаштуванні яких здійснюється компенсація роботодавцю єдиного внеску.

Так знайшли своє перше робоче місце Інна та Валентина. Приватний підприємець теж задоволений, адже він зекономить свої кошти – отримає фінансову підтримку у вигляді щомісячної компенсації фактичних витрат у розмірі єдиного соціального внеску. А дівчата тим часом набудуть досвіду роботи і “завоюють” свого клієнта.

Про це повідомили у Рівненському міському центрі зайнятості
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ