У Рівненській області після навчання - у реальний бізнес web-дизайну

У Рівненській області після навчання - у реальний бізнес web-дизайну

11.06.15 14:29 0 607
Підсумкове заняття відбулося 8 червня у групі слухачів Рівненського обласного центру професійно-технічної освіти державної служби зайнятості. Впродовж двох місяців вони вивчали основи комп'ютерної графіки та web-дизайну.

За цей період слухачі освоїли редактор векторної графіки Adobe Illustrator, редактор растрової графіки Adobe PhotoShop, створення растрових зображень за допомогою графічних планшетів, сторінок з використанням технології HTML+CSS.

Підсумкове заняття перетворилося у цікаву і яскраву презентацію умінь слухачів. Вони показали макети друкованої продукції та веб-сайти. Тут були розробки меню закладів громадського харчування, різноманітні візитки, сайти кафе, агентств з продажу квартир, інтернет-магазинів, СПА-салонів та ін.

Приміром, Андрій Якимчук презентував на іспиті стильний проект меню та візитки кафе-піцерії, а Олексій Стрекаловський у якості випускного проекту розробив графічний продукт для еко-кафе та цікавий дизайн сайту.

Викладач Ігор Яроцький розповів, що рівень первинної підготовки слухачів був різний, тому й опановували навчальну програму з різним ступенем швидкості. Він зазначив, що декілька випускників уже успішно можуть розробляти та втілювати свої проекти, а дехто уже відразу приступить до роботи в реальному бізнесі.

Якщо ви хочете працювати в ІТ-сфері, приходьте на навчання до Рівненського центру професійно-технічної освіти державної служби зайнятості (м. Рівне, вул. Пирогова, 8, тел. 68-37-95). До ваших послуг – найсучасніше обладнання та ліцензійне програмне забезпечення.

Більше інформації – на сайті www.rcpto.org.ua

Про це повідомили у Рівненському міському центрі зайнятості
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Львові у Сокальському ...

КОМЕНТАРІ