На Тернопільщині змагались школярі-конструктори

На Тернопільщині змагались школярі-конструктори

11.06.15 17:23 0 530
Щорічні обласні змагання з судномодельного спорту провели 3-4 червня у парку «Топільче» на базі спортивно-технічного відділу Тернопільського обласного комунального центру науково-технічної творчості школярів та учнівської молоді.

Учасниками змагань стали 8 команд, що представляли Заліщицький, Збаразький, Підгаєцький, Підволочиський, Теребовлянський, Тернопільський, Чортківський райони та обласний комунальний центр НТТШУМ. Всього змагались 32 учасники.

Юні конструктори представляли моделі кораблів, які не тільки мали неперевершений вигляд, але й доволі впевнено почувались на воді, а компетентне журі оцінювало якість виготовлення та точність дотримання курсу у ходових випробуваннях.

Почесними гостями змагань стали: Любомир Крупа – директор департаменту освіти і науки облдержадміністрації, Віктор Мацикур - директор департаменту сім'ї, молоді, фізичної культури та спорту облдержадміністрації, а також його заступник - начальник управління з питань фізичної культури та спорту Віталій Тріль.

Пройшовши усі етапи змагань та продемонструвавши найвищий рівень знань й умінь, перемогу виборола команда Тернопільського обласного комунального центру НТТШУМ, друге місце здобув Чортківський районний центр НТТДУМ, а третіми стали Заліщицький центр НТТШ.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Что представляет собой ...
Наступна новина: Что делать если ноутбук ...

КОМЕНТАРІ