На Хмельниччині Михайло Загородний вручив нагороди керівникам двох молокопереробних підприємств

На Хмельниччині Михайло Загородний вручив нагороди керівникам двох молокопереробних підприємств

11.06.15 14:11 0 524
Голова облдержадміністрації Михайло Загородний вручив нагороди керівникам двох молокопереробних підприємств за результатами Міжнародної виставки «Агро – 2015». Він вручив відзнаки під час наради з керівниками молокопереробних підприємств, яка відбулась .

За підсумками XXVII Міжнародної агропромислової виставки “АГРО-2015” “Золотою медаллю” нагороджено ПрАТ “Хмельницька маслосирбаза” у номінації “Виробництво високоякісних молочних продуктів харчування” та ПрАТ “Деражнянський молочний завод” у номінації “Виробництво високоякісної молочної продукції – сир твердий “Український з масовою часткою жиру 50%”.

Михайло Васильович подякувати виробникам та переробникам сільськогосподарської продукції, які взяли участь у Міжнародній виставці «Агро – 2015» та представили в широкому асортименті продукцію, що виробляється на Хмельниччині.

"Визнання нашого підприємства на загальнодержавному рівні свідчить про новий етап у розвитку заводу та його потужностей. З 2013 року на підприємстві був обраний вектор удосконалення якості продукції. У зв'язку з цим проведена реконструкція ряду цехів, встановлено нове обладнання", - зазначив директор ПрАТ "Хмельницька маслосирбаза" Едуард Гончаров.

Довідка: 3-6 червня 2015 відбулась XXVII Міжнародна агропромислова виставка «АГРО-2015», яка по праву заслуговує всесвітнього визнання вже багато років.

«АГРО» - найбільша агропромислова виставка Східної Європи, найважливіший загальнодержавний захід в АПК України.

«АГРО-2015» - це:

• понад 1100 учасників з 16 країн

• найбільше серед аналогічних заходів число відвідувачів, серед яких перші особи держави, керівництво АПК всіх регіонів України, топ-менеджери та фахівці підприємств АПК

Про це повідомили у Хмельницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Міжнародний аеропорт ...
Наступна новина: У Рівненській області ...

КОМЕНТАРІ