У Волинській області рятувальники ліквідували пожежу на трансформаторній підстанції ливарного заводу

У Волинській області рятувальники ліквідували пожежу на трансформаторній підстанції ливарного заводу

11.06.15 15:27 0 530
9 червня о 22:05 до оперативно-диспетчерської служби УДСНС у Волинській області надійшло повідомлення про пожежу на трансформаторній підстанції ливарного заводу у місті Нововолинську. Ще до прибуття служби «101» працівники підприємства намагалися ліквідувати загорання самотужки за допомогою первинних засобів пожежогасіння.

На місце події уже за десять хвилин у складі двох відділень прибули рятувальники ДПРЧ-5 міста Нововолинська. Провівши розвідку пожежі, вони встановили, що довкола трансформатора горить розлите мастило на площі 10 м кв.

Їм на допомогу за підвищеним номером виклику прибули резервний розрахунок вогнеборців ДПРЧ-5, а також відділення з ДПРЧ-7 міста Володимира-Волинського та ДПРЧ-18 з селища Іваничі. Усього для ліквідації пожежі було залучено понад тридцять рятувальників та чотири пожежних автомобілі.

Після відімкнення електропостачання цеху та підстанції рятувальники подали на гасіння пінний ствол ГПС-600. Одночасно вони здійснювали охолодження трансформатора потужними водяними стволами.

За півгодини рятувальники локалізували пожежу, а ще за десять хвилин ліквідували її остаточно.

Імовірною причиною пожежі стало коротке замикання у трансформаторі.

УДСНС у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Працівники ...

КОМЕНТАРІ