ДТП на Волині: В автопригодах травмовано четверо осіб

ДТП на Волині: В автопригодах травмовано четверо осіб

11.06.15 14:22 0 667
Дорожньо-транспортні пригоди зафіксовані на територіїСтаровижівського району та у Луцьку.

8 червня о 5:40 на території Старовижівського району 24-річний водій, житель села Сереховичі, керуючи автомобілем «Фольксваген Гольф», не вибрав безпечної швидкості руху та допустив зіткнення з попутнім транспортним засобом «HAZ 3309» під керуванням 36-річного жителя селаКрухиничі Локачинського району. Внаслідок ДТП водій «Фольцвагена» отримав тілесні ушкодження, госпіталізований у Старовижівську центральну районну лікарню.

Близько 18:30 у місті Луцьк 30-річний водій, житель міста Луцьк, рухаючись автомобілем «ВАЗ 21074», на проспекті Соборності не врахував дорожньої обстановки, не зупинився на заборонений сигнал світлофора та здійснив наїзд на 15-річну лучанку, яка переходила дорогу по пішохідному переходу. У результаті ДТП дівчина отримала тілесні ушкодження. Госпіталізована у Луцьку міську клінічну лікарню.

9 червня о 13:45 на перехресті проспекту Відродження та вулиці Ветеранів у Луцьку 58-річний житель села Новокатів Луцького району, керуючи автомобілем «Renault Тrafic», скоїв зіткнення з автомобілем «ВАЗ 2105» під керуванням 37-річного жителя обласного центру. Внаслідок ДТП водій та 5-річна пасажирка автомобіля «Renault Тrafic» із тілесними ушкодженнями госпіталізовані в Луцьку міську клінічну лікарню.

За фактами ДТП ведеться досудове слідство.

УДАІ УМВС України у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Чернівці: На вулиці ...
Наступна новина: Закарпаття: на Рахівщині ...

КОМЕНТАРІ