В Закарпатській області шоу-гурт “Атас” запрошує на святкування свого 15-річчя

В Закарпатській області шоу-гурт “Атас” запрошує на святкування свого 15-річчя

12.06.15 13:42 0 1358
13 червня у Берегові відбудеться концерт на честь ювілею добре знаного в краї колективу сучасного танцю – шоу-гурту “Атас”.

Танцювальний колектив із назвою “Посмішка” створено при міському будинку культури Берегова 1 червня 2000 року. Ще в перші місяці свого існування гурт завоював почесне ІІ-ге місце на мистецькому фестивалі “Кришталеві грона” у Виноградові, а вже наступного року здобув срібло фестивалю “Світ для молодих” у м.Будапешт (Угорщина).

Згодом колектив перейменували на “Атас”.

15-річний шлях гурту встелений перемогами на фестивалях і конкурсах у різних куточках України (Івано-Франківськ, Херсон, Одеса) та закордоном.

У червні 2010 року шоу-гурту присвоєно звання “Зразкового дитячого колективу”.

“Атас” вишколив більше півтисячі талановитих танцівників. Серед них, приміром, учасник телешоу “Україна має талант-5″ Влад Махновський.

Що ж до чисельності підопічних, то з декількох учасників колектив із часом виріс до сотні здібних дітей і юнаків, які нині займаються у 5 вікових групах (від 3,5 до 20 років).

Творчий поступ колективу танцівники та незмінний керівник шоу-гурту Світлана Кононенко продемонструють цієї суботи у залі Берегівського міського будинку культури. Початок концерту о 14.00.

Управління культури Закарпатської ОДА

Новини Закарпаття – «Карпатський об'єктив»

Про це повідомив Карпатський Об’єктив
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Активну позицію служби ...
Наступна новина: На Тернопіллі ветерани ...

КОМЕНТАРІ