Ужгородська міськрада незаконно вилучила частину будівлі ЗОШ№5

Ужгородська міськрада незаконно вилучила частину будівлі ЗОШ№5

12.06.15 11:49 0 580
Прокуратурою міста Ужгорода до Закарпатського окружного адміністративного суду подано позовну заяву про визнання незаконним та скасування рішення Ужгородської міської ради від 19 грудня 2014 року «Про передачу будівлі» (частина будівлі ЗОШ№5).

Вказаним рішенням приміщення Ужгородської спеціалізованої школи I-III ступенів №5 з поглибленим вивченням іноземних мов, що знаходиться за адресою м. Ужгород, вул. Київська Набережна 16, передано виконавчому комітету Ужгородської міської ради у користування на умовах оперативного управління, будівлю літ. Е загальною площею 62 кв.м. для облаштування міського велосипедно-туристичного центру.

Як повідомив виконувач обов`язків прокурора міста Ужгорода Сергій Красноголовець, згідно ст. 63 Закону України «Про освіту» майно навчальних закладів та установ, організацій, підприємств системи освіти належить їм на правах, визначених чинним законодавством. Основні фонди, оборотні кошти та інше майно державних навчальних закладів, установ, організацій та підприємств системи освіти не підлягають вилученню.

Читайте також:

На Берегівщині скасовують накази про незаконне виділення 50 га прикордонної смуги

Незважаючи на вказану норму закону Ужгородська міська рада незаконно, на підставі свого рішення, вилучила з оперативного управління Ужгородської спеціалізованої школи I-III ступенів №5 шкільне приміщення для облаштування міського велосипедно-туристичного центру та передала в оперативне управління виконавчому комітет Ужгородської міської ради, інформує прес-служба прокуратури Закарпатської області.

Новини Закарпаття – «Карпатський об'єктив»

Про це повідомив Карпатський Об’єктив
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В ООН попереджають про ...
Наступна новина: Розпочато кримінальне ...

КОМЕНТАРІ