Львівські правоохоронці оголосили про підозру зловмиснику,котрий організував онлайн кінотеатр

Львівські правоохоронці оголосили про підозру зловмиснику,котрий організував онлайн кінотеатр

12.06.15 12:58 0 560
Відповідно до статті 176 Кримінального кодексу України, підозрюваному загрожує до п'яти років позбавлення волі.

До працівників відділу боротьби з кіберзлочинністю ГУМВС України у Львівській області звернулися представники громадської організації. Вони повідомили, що у мережі Інтернет діє сайт, який надає можливість своїм користувачам незаконно, з порушенням вимог Закону України «Про авторське право і суміжні права», відтворювати і розповсюджувати велику кількість аудіовізуальних творів, в тому числі і новинок кінопрокату.

«Ми перевірили отриману інформацію та встановили, що адміністратором сайту є мешканець Львівської області. Під час проведення санкціонованого обшуку у помешканні зловмисника, ми задокументували факт адміністрування ним сайту, який дає змогу незаконно переглядати аудіовізуальні твори. З його помешкання вилучено персональний комп'ютер, ноутбук та смартфон», – розповів начальник відділу боротьби з кіберзлочинністю ГУМВС України у Львівській області підполковник міліції Олег Кріп.

На даний час, правоохоронці оголосили зловмисникові про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст.176 (порушення авторського права і суміжних прав) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу від тисячі до двох тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправні роботи на строк до двох років, або позбавлення волі на строк від двох до п'яти років, з конфіскацією та знищенням всіх примірників творів, матеріальних носіїв комп'ютерних програм, баз даних, виконань, фонограм, відеограм, програм мовлення та знарядь і матеріалів, які спеціально використовувались для їх виготовлення.

Прес-служба ГУМВС України

у Львівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Ужгороді міліціонери ...
Наступна новина: На Хмельниччині прийнято ...

КОМЕНТАРІ