У трьох жителів Житомирщини міліція вилучила наркотики

У трьох жителів Житомирщини міліція вилучила наркотики

12.06.15 16:21 0 628
За минулу добу правоохоронці викрили трьох жителів області у незаконному зберіганні наркотичних засобів. Розпочато кримінальні провадження.

9 червня у м. Бердичеві правоохоронці зупинили автомобіль ВАЗ 21150 під керуванням 32-річного жителя райцентру. Під час огляду автівки, у салоні було виявлено 2 медичних шприца з рідиною коричневого кольору.

Того ж дня, в обласному центрі, під час проведення санкціонованого обшуку квартири раніше судимого 27-річного житомирянина, міліціонери виявили та вилучили поліетиленовий пакет з 15-ма грамами рослинної маси зеленого кольору та пристрій для вживання наркотичних засобів.

У м. Житомирі патрульні міліціонери затримали 18-річного молодика, у кишені якого під час зовнішнього огляду виявили поліетиленовий згорток з порошкоподібною масою білого кольору.

Вилучені в усіх трьох випадках речовини направлено на дослідження до Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру при УМВС. За фактами незаконного зберігання наркотичних засобів (ч.1 ст.309 Кримінального кодексу України) розпочато кримінальні провадження.

Подібні протиправні дії чинним законодавством караються штрафом, виправними роботами строком до 2 років, арештом до півроку, обмеженням або позбавленням волі строком до 3 років.

Прес-служба УМВС України

в Житомирській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ