Львівські правоохоронці затримали збувача метадону

Львівські правоохоронці затримали збувача метадону

12.06.15 15:00 0 671
Працівники міліції оголосили зловмисникові про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого статтею 307 Кримінального кодексу України. Йому загрожує покарання у вигляді до десяти років позбавлення волі.

Працівники сектору боротьби з незаконним обігом наркотиків Львівського міського управління міліції ГУМВС України у Львівській області, 10 червня, затримали 33-річного неодноразово раніше судимого львів'янина, котрий збував наркотичний засіб – мета дон. Він є особливо небезпечним синтетичним наркотиком.

«З метою притягнення зловмисника до кримінальної відповідальності, ми задокументували три факти збуту ним наркотичного засобу на загальну суму понад 5 тисяч гривень», – розповів начальник сектору боротьби з незаконним обігом наркотиків Львівського міськуправління ГУМВС України у Львівській області підполковник міліції Юрій Черга.

Правоохоронці оголосили зловмисникові про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст.307 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від шести до десяти років з конфіскацією майна.

Підозрюваного затримано у порядку ст.208 (затримання уповноваженою особою) КПК України.

Прес-служба ГУМВС України

у Львівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Чернівці: Традиційний ...

КОМЕНТАРІ