Чернівці: Традиційний Петрівський ярмарок відбудеться 11-12 липня

Чернівці: Традиційний Петрівський ярмарок відбудеться 11-12 липня

12.06.15 15:21 0 623
11-12 липня відбудеться міське свято «Петрівський ярмарок». Відповідне розпорядження підписав Чернівецький міський голова Олексій Каспрук. Цього року ярмарок буде проведено на вулицях Головній, Садовій, О.Гузар, О.Кобилянської, Шкільній та площі Пресвятої Марії (резервні вулиці:М.Кардуби та Братів Руснаків).

Суб'єктам господарювання, які беруть участь у Петрівському ярмарку, дозволено здійснювати роздрібну торгівлю алкогольними напоями в місцях локації об'єктів ресторанного господарства та використовувати в пунктах продажу ліцензії на здійснення роздрібної торгівлі алкогольними напоями від об'єктів ресторанного господарства, яким дозволена реалізація цих виробів.

Заборонено реалізацію алкогольних та прохолоджуючих напоїв у скляній тарі в місцях проведення святкових заходів. Суб'єктам господарювання доручено забезпечити організацію продажу товарів народного споживання із святковим рекламно-інформаційним оформленням місць торгівлі, дотримання правил торговельного обслуговування населення та санітарних вимог.

Управлінню міністерства внутрішніх справ України в Чернівецькій області рекомендовано вжити заходи щодо забезпечення громадського порядку в місцях проведення святкових заходів.

Ярмарок працюватиме з 10 до 22 години.

До уваги учасників ярмарку:

Заявка для участі в ярмарку

Умови участі у ярмарку

Інформація для учасників ярмарку

Розмір організаційних внесків для участі у ярмарку

Про це повідомили у Чернівецькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Львівські правоохоронці ...
Наступна новина: В Закарпатській області ...

КОМЕНТАРІ