Сироп

Сироп "Імунофлазід" - надійний засіб проти грипу

12.06.15 10:00 0 3796
Мабуть, не було ще жодної людини у світі, яка б не стикалася віч-на-віч з такою хворобою, як грип. Всім відомо, що при нежиті, високій температурі та головному болі перебувати у хорошому гуморі — неможливо. Тому слід негайно позбавитись всіх симптомів хвороби, щоб уникнути її подальшого розповсюдження. Пам`ятайте якщо у вас грип лікування має бути розпочате відразу, оскільки при несвоєчасному лікуванні можуть бути важкі ускладнення.

Особливо досить серйозно потрібно віднестись до захворювання на грип вашої дитини, яка має слабший імунітет і більше піддається хворобі. В наш час існує безліч дитячих лікувальних засобів, головне завдання яких — знищення усіх симптомів грипу. І тільки деякі з них можуть справитись з цим належним чином.

Один із таких препаратів — Імунофлазід. Наявність у препараті рослинних флавоноїдів блокує розмноження вірусів ГРВІ та грип. Вже після декількох прийомів сиропу, самопочуття вашої дитини покращиться і такі симптоми як нежить, гарячку, озноб, нудоту, слабкість, сухий кашель та головокружіння як рукою зніме. Крім того, перебуваючи в поміщенні з хворим, існує загроза проникненню в організм вірусів повітряно-крапельним шляхом. Тому саме завдяки потужній дії препарату, захист слизової оболонки ротової порожнини та горла гарантований. Ще однією перевагою сиропу є нормалізація синтезу α- і ɣ- інтерферонів, що запобігає несприйнятливість імунної системи. Тому при щоденному прийомі цього лікувального засобу згідно з віковими дозами, імунітет вашої дитини зміцніє і повністю адаптується до несприятливих умов середовища.

Отже, Імунофлазід — ефективний лікувальний засіб при захворюванні дітей на грип, який здійснює пряму противірусну дію і вже через короткий проміжок часу покращує самопочуття хворого, знищуючи сильні та негативні симптоми захворювання.
Источник: http://www.immunoflazid.com.ua/top/grip/influenza-treatment/
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Попередня новина: Как почистить свой ...
Наступна новина: Чернівці: Зареєстровано ...

КОМЕНТАРІ