Луцькі спрощенці сплатили до бюджету понад 27 мільйонів гривень

Луцькі спрощенці сплатили до бюджету понад 27 мільйонів гривень

13.06.15 10:12 0 605
За п'ять місяців цього року до місцевих скарбниць міста Луцька та Луцького району надійшло 27,5 мільйонів гривень єдиного податку. У порівнянні з аналогічним періодом минулого року надходження зросли на 6,2 мільйони гривень.

Про це повідомила начальник Луцької ОДПІ ГУ ДФС у Волинській області Світлана Савчук.

Як зазначає посадовець, зростання надходжень від суб'єктів господарювання на спрощеній системі оподаткування відбувається на фоні зниження податкового навантаження для цієї категорії платників.

Наразі на спрощеній системі оподаткування в Луцькій ОДПІ зареєстровано 7,6 тисяч платників фізичних осіб-підприємців та 0,9 тисячі юридичних осіб.

«Підтримка малого і середнього бізнесу є один із пріоритетів у роботі служби. Для платників створюються максимально комфортні умови і дедалі активніше впроваджуються електронні сервіси»,- зазначила Світлана Павлівна.

Нагадаємо, що платники , які бажають перейти на спрощену систему, мають подавати заяви про перехід на спрощену систему оподаткування не пізніше ніж за 15 календарних днів до початку наступного календарного кварталу. До того ж за власним рішенням протягом року вони мають змогу змінювати групу або ставку податку.

Сектор комунікацій Луцької ОДПІ

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: В період з 3 по 9 червня у ...

КОМЕНТАРІ