ДТП на Волині: Тілесні ушкодження отримали шестеро осіб

ДТП на Волині: Тілесні ушкодження отримали шестеро осіб

13.06.15 13:11 0 841
Автопригоди з потерпілими зафіксовані у Камінь-Каширському і Турійському районі, в Ковелі та Луцьку.

О 1:20 ночі в селі Раків Ліс 28-річний місцевий житель, керуючи мотоциклом «Мінськ», не впорався з керуванням та в'їхав у бетонну огорожу. У результаті молодик із тяжкими травмами доставлений у реанімаційне відділення Камінь-Каширської центральної районної лікарні.

О 09:10 у місті Ковель на перехресті нерівнозначних доріг 22-річна велосипедистка, місцева жителька, не надала переваги в русі автомобілю «Опель Вектра» під керуванням 27-річного ковельчанина, який рухався по головній дорозі. Внаслідок ДТП велосипедистка отримала незначні травми, не госпіталізовувалася.

О 10:00 29-річний водій автомобіля «Фіат-Тріо», житель села Новий Двір, поблизу селища Турійськ виїхав на смугу зустрічного руху і зіткнувся з автомобілем «Фольксваген-Транспортер» під керуванням 5-річного жителя села Сомин. Внаслідок ДТП водій «Фіату» і 51-річна пасажирка «Фольксвагена» із тілесними ушкодженнями госпіталізовані в Турійськуцентральну районну лікарню.

О 14:50 по вулиці Гнідавській у Луцьку 43-річний водій маршрутного таксі «Богдан А 092», житель села Підгайці Луцького району, здійснюючи об'їздприпаркованого поблизу узбіччя автомобіля, здійснив наїзд на 9-річну дівчинку, яка переходила дорогу поза пішохідним переходом. Внаслідок ДТП школярка отримала тілесні ушкодження, після огляду лікарів її відпустили додому.

Ще одна автопригода у Луцьку зареєстрована о 16:40 на вулиці Окружній: 36-річний водій автомобіля «Volkswagen Passat», житель обласного центру, виїхав на смугу зустрічного руху та допустив зіткнення з автомобілем «Мercedes-Benz Atego» під керуванням 44-річного жителя села ВійницяЛокачинського району. Внаслідок ДТП водій «Volkswagen» із травмами госпіталізований у Луцьку міську клінічну лікарню.

За фактами дорожньо-транспортних пригод розпочато кримінальні провадження за ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України.

СЗГ УМВС України у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Як на Рівненщині працює ...
Наступна новина: Чернівці: Створено комісію ...

КОМЕНТАРІ