Житомирщина: рятувальники провели для дітей урок-вікторину «Мозаїка безпечного життя»

Житомирщина: рятувальники провели для дітей урок-вікторину «Мозаїка безпечного життя»

13.06.15 16:41 0 582
Особливо спокуслива для дитячих пустощів пора – літні канікули. Цієї пори діти мають багато вільного часу, менше контролю з боку дорослих та безліч можливостей для прояву фантазії, винахідливості та задоволення своєї допитливості.

Тож аби попередити негативні наслідки такої свободи, важливо зайвий раз нагадати про можливу небезпеку та допомогти школярам засвоїти правила поведінки в надзвичайних умовах.

10 червня працівники ДСНС провели для дітей, які наразі відпочивають в пришкільному денному таборі «Східний» на базі загальноосвітньої школи І-ІІІ ст. №20 міста Житомир, пізнавальний захід – урок-вікторину «Мозаїка безпечного життя».

На уроці було весело – діти у формі бесіди повторили ази безпеки, подивилися ряд навчальних фільмів.

Усі знання та вміння з правил безпеки, які дітвора отримала, вони демонстрували, розгадуючи кросворд з правил безпеки життєдіяльності. За правильні відповіді учасники отримували повчальні дитячі книжечки «Король Попелюшко» та надувні кульки із написом «Я люблю ДСНС».

По закінченню теоретичної лекції діти вчились правильно викликати вогнеборців та боротись з полум’ям за допомогою вогнегасника.

«На проблемним є й питання поводження дітлахів з вогнем. У деяких сім’ях дорослі розуміють свої помилки лише тоді, коли лихо приходить до їх оселі. Тому успіх та життя кожної дитини залежить виключно від нашої спільної роботи і матиме ефект тоді, коли кожна доросла людина буде уважна до дитини, до її поведінки і проблем»,- коментує тимчасово виконуючий обов’язки начальника Управління ДСНС України у Житомирській області Василь Кучин.

В кінці виховного заходу учні гуртом подякували мужнім рятувальникам та запросили їх прийти до них ще.

У ДСНС у Житомирській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Хмельниччині на часі ...
Наступна новина: На Житомирщині інспектори ...

КОМЕНТАРІ