В Житомирській області за добу рятувальники тричі ліквідовували пожежу на відкритій території,вогнем знищено понад 3 га сухої трави

В Житомирській області за добу рятувальники тричі ліквідовували пожежу на відкритій території,вогнем знищено понад 3 га сухої трави

13.06.15 10:10 0 590
10 червня о 09:25 до рятувальників Коростенського району надійшло повідомлення про пожежу сухої трави біля села Садибне. Про пожежу повідомили мешканці будинків, які розташовані поруч з місцем загорання.

По прибуттю рятувальники з’ясували, що горить сухостій площею близько 3 га і внаслідок сильного вітру полум’я розповсюджується в сторону житлових будинків. Завдяки вправним діям вогнеборців не було допущено перекидання полум’я на житло, локалізувавши пожежу о 10:30. Остаточна ліквідація пригоди відбулася о 14:01. Загиблих та травмованих немає.

Цього ж дня пожежні області ліквідовували загорання сухої рослинності у місті Коростень та у селищі Білокоровичі Олевського району, на загальній площі близько 1 га. Ймовірні причини таких загорянь досить таки передбачувані – це необережне поводження з вогнем при спалюванні сміття та недбало кинутий недопалок тощо.

Загалом з початку року це не перші випадки займання сухостою на відкритих територіях.

З огляду на це, Управління ДСНС України у Житомирській області застерігає бути особливо обережним при поводженні з вогнем в спекотну пору року: очищати місце, призначене для вогнища, від сухої трави та сміття. Зважаючи на численні лісові пожежі в Україні, вогнеборці просять утриматися від відвідування лісів.

У ДСНС у Житомирській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Львівщині оперативно ...
Наступна новина: Луцькі спрощенці сплатили ...

КОМЕНТАРІ