У Тернополі тривають капітальні ремонти

У Тернополі тривають капітальні ремонти

13.06.15 15:26 0 616
Дороги, тротуари, прибудинкові території, парки, бульвари, дитячі та спортивні майданчики, нові тролейбусні лінії та світлофори, - у Тернополі повсюди триває капітальний ремонт. Як зауважив міський голова Сергій Надал, цього тижня було здійснене асфальтування двору на вул. М. Вербицького, 6. Нещодавно завершився капермонт міжбудинкового заїзду на вул. Вербицького, який межує із двором вказаного будинку, а днями розпочався капремонт двору на вул. Вербицького, 4.

«Згідно титульного списку ремонту житлового фонду, цього року у місті плануємо відремонтувати 44 прибудинкових територій та 14 міжбудинкових проїздів, - зауважив Сергій Надал. – Ще минулого року управління житлово-комунального господарства проводило перевірку станів прибудинкових територій. Згідно з висновками експертів, тоді капітального ремонту потребувало більше ста дворів. Ми намагаємося кожного року проводити капремонт максимальної кількості об’єктів, спочатку обираючи для ремонту двори у найгіршому стані».

На даний час роботи капітального характеру тривають у дворах на вул. 15 Квітня,29, вул. 15 Квітня,35, вул. Чалдаєва,8, вул. Микулинецька бічна 4,8 та вул. Вербицького,4.

Завершився капремонт у дворах на вул. Бандери,74, вул. Слівенській,3 та на вул. 15 Квітня,5, на вул. Б.Лепкого,14, вул. Чубинського, 2,4, вул. Руській,13,15, вул. Перемоги,2 та вул. Лучаківського,12.

Крім того, триває капітальний ремонт дахів житлових будинків (відремонтовано 6 із 21 запланованих), міжпанельних швів та ремонт і заміна внутрішньобудинкових мереж.

Про це повідомили у Тернопільській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Надходження з єдиного ...
Наступна новина: У Чернігові провели ...

КОМЕНТАРІ