У Чернігові провели Всеукраїнський захід "Свято Олімпійського прапора"

У Чернігові провели Всеукраїнський захід "Свято Олімпійського прапора"

13.06.15 15:41 0 9886
12 червня на Красній площі м. Чернігова проведена урочиста Церемонія підняття державного прапора, прапора НОК України в рамках проведення Всеукраїнського заходу "Свято Олімпійського прапора".

Захід проведено з нагоди відкриття 12 червня Перших Європейських ігор у м. Баку (Азербайджан), які проходитимуть з 12 по 28 червня. У заході взяли участь перший заступник голови облдержадміністрації Леонід Сахневич, секретар міської ради Владислав Кухар, голова обласного осередку НОК України Микола Носко, заслужені тренери, спортсмени та вихованці спортивних шкіл міста та області.

Виступаючі привітали учасників заходу з відкриттям визначних європейських ігор та побажали успіхів нашим спортсменам. Почесну місію підняття державного прапора та прапора НОК України здійснили олімпійські чемпіонки Олена Коробка та Наталія Смаль.

На престижному турнірі Україну представлятимуть 243 спортсмени, серед яких діючі олімпійській чемпіони, тріумфатори світових першостей та чемпіонатів Європи. Чернігівщину представлять два спортсмени: Заслужений майстер спорту, олімпійська чемпіонка та дворазова бронзова призерка Олімпійських ігор з кульової стрільби Олена Костевич та майстер спорту міжнародного класу з пляжного волейболу Олексій Денін.

Загалом, в Перших в історії іграх континенту візьмуть участь понад 6 тисяч атлетів з усіх 50 країн Старого Світу.

Відділ зв'язків з громадськістю міської ради
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Тернополі тривають ...
Наступна новина: В Житомирській області ...

КОМЕНТАРІ