На Хмельниччині кращий державний службовець - 2015

На Хмельниччині кращий державний службовець - 2015

13.06.15 17:27 0 571
11 червня 2015 року відбувся другий тур щорічного Всеукраїнського конкурсу «Кращий державний службовець». Співголовами Організаційного комітету виступили заступник голови – керівник апарату обласної державної адміністрації Леся Стебло та т.в.о. заступника начальника Управління державної служби Головдержслужби в області Іванна Окорочкова.

У першому турі зазначеного конкурсу в області взяли участь 113 державних службовців: із них – 45 у номінації «Кращий керівник» та 68 – у номінації «Кращий спеціаліст».

Для проведення першого туру Конкурсу в області, який проходив у березні-квітні 2015 року, у 15-ти районних державних адміністраціях було створено відповідні організаційні комітети. Проте, лише 8 райдержадміністрацій провели І тур зазначеного Конкурсу. За рішенням Організаційного комітету з проведення другого туру Конкурсу в області, до участі у ІІ турі допущено 5 державних службовців у номінації «Кращий керівник» та 6 державних службовців у номінації «Кращий спеціаліст», які відповідають вимогам Методичних рекомендацій щодо проведення щорічного Всеукраїнського конкурсу “Кращий державний службовець”, затвердженим наказом Нацдержслужби України від 15.02.2012 №29.

Про це повідомили у Хмельницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Волинські міліціонери ...
Наступна новина: Закарпатські правоохоронці ...

КОМЕНТАРІ