Заступник голови обласної ради Олег Боберський зустрівся із представниками Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ в Україні

Заступник голови обласної ради Олег Боберський зустрівся із представниками Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ в Україні

13.06.15 18:29 0 638
Представники місії: Марко Кіршбаум, Ельзбета Кустра-Пірвелі цікавилися ситуацією з дотриманням прав людини в регіоні, безпековими питаннями та ходом реформи з децентралізації влади в області.

Олег Боберський наголосив на тому, що Тернопільщина є одним із найбезпечніших регіонів: «Питання порушення прав людини у нашому краї взагалі не стоїть. На Тернопіллі дотримуються демократичних свобод. Найбільші порушення прав людей відбуваються на Сході. Сепаратисти, держава-агресор зазіхають на усі досягнення цивілізованого суспільства, навіть на життя громадян».

Заступник голови облради закликав представників місії відкрито і прозоро, більш якісно виконувати свою місію на Сході та ознайомив із ходом реформи з децентралізації в області. Олег Боберський наголосив, що реформу необхідно реалізовувати якомога швидше, оскільки це збільшить конкуренту спроможність краю.

Про це повідомили у прес-службі Тернопільської облради
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Вінниччині понад 50 ...
Наступна новина: У прокуратурі Рівненщини ...

КОМЕНТАРІ