В Закарпатській області іршавчанка викинулася з балкону четвертого поверху

В Закарпатській області іршавчанка викинулася з балкону четвертого поверху

13.06.15 09:42 0 599
58-річна жителька Іршави покінчила життя самогубством, викинувшись з балкона квартири на 4-му поверсі. Правоохоронці встановлюють обставини, які підштовхнули жінку на такий жахливий вчинок.

До чергової частини Іршавського райвідділу міліції надійшло повідомлення від лікаря швидкої медичної допомоги про те, що ним констатовано смерть жінки.

На місце події прибула слідчо-оперативна група райвідділу міліції. Як з?ясувалося, жінка викинулася з балкону квартири, розташованої на четвертому поверсі п?ятиповерхівки. Тіло нещасної виявили сусіди, які й викликали «швидку» та повідомили про смерть жінки її чоловіка-інваліда.

Читайте також:

У Чизайському озері потонув 18-річний юнак

За словами начальника Іршавського райвідділу міліції підполковника Мирона Черничка, ця жінка є інвалідом другої групи й перебувала на обліку в Іршавській райлікарні. Правоохоронці з?ясовують всі обставини загибелі жінки. Хоча попередня версія – самогубство, однак відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.115 Кримінального кодексу України (Умисне вбивство). Розслідування триває, інформація Іршавського РВ УМВС.

Новини Закарпаття – «Карпатський об'єктив»

Про це повідомив Карпатський Об’єктив
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Рівному комунальники ...
Наступна новина: Прокуратурою Вінницької ...

КОМЕНТАРІ