Закарпатські правоохоронці розкрили вбивство жінки

Закарпатські правоохоронці розкрили вбивство жінки

13.06.15 17:31 0 565
Працівники карного розшуку закарпатської міліції затримали вбивцю молодої жінки, тіло якої було знайдено в річці Латориця на Ужгородщині.

Нагадаємо, 4 червня ц.р. в річці Латориця між населеними пунктами Малі Геївці та Тисаактелек Ужородського району рибалка виявив загорнуте в ковдру й обмотане дротом тіло невідомої жінки. Про страшну знахідку чоловік повідомив у міліцію.

Експерти встановили, що жінку було вбито. Про це свідчили численні травми голови. Тіло пролежало у воді тривалий час, що утруднювало розкриття даного злочину. І все ж клопітка робота працівників облуправління карного розшуку та Ужгородського райвідділу міліції дала результат: убивця молодої жінки був затриманий.

Про розкриття даного злочину розповів начальник управління карного розшуку УМВС області полковник міліції Василь Лешко.

Особу потерпілої міліція встановила. Нею виявилася 36-річна жителька Перечинського району. Її вбивці – 35, він житель Ужгородського району. Цей чоловік уже неодноразово потрапляв у поле зору міліції за скоєння крадіжок.

Як з'ясувалося, з потерпілою вони підтримували стосунки, час від часу зустрічалися. Разом пиячили. Трагедія сталася ще в середині березня. Вбивця запідозрив свою приятельку в крадіжці й під час чергової пиятики вирішив її «провчити», але перестарався. Коли жертва після численних ударів перестала подавати ознаки життя, вбивця загорнув тіло в ковдру, обмотав дротом, завантажив у машину й відвіз на берег річки, де кинув у воду. Більше двох місяців тіло пролежало у воді, доки його випадково виявив рибалка.

Затриманий чоловік зізнався у скоєнні вбивства. За даним фактом триває розслідування.

СЗГ УМВС України

в Закарпатській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Хмельниччині кращий ...
Наступна новина: На Вінничині з обласного ...

КОМЕНТАРІ