Луцьк: тривають ремонтні роботи на вулицях міста

Луцьк: тривають ремонтні роботи на вулицях міста

13.06.15 17:53 0 604
З початком весни департамент ЖКГ розпочав активні роботи з ремонту вулиць міста та прибудинкових територій.

Уже капітально відремонтовано вул. Гнідавську, В'ячеслава Чорновола, Кравчука (від вул. Воїнів-Інтернаціоналістів до Гордіюк), вул. Станіславського (від вул. Львівської до вул. Гнідавської), Володимирську (з'їзд до річки Омельянівка), вул. Карпенка-Карого (від мосту через р. Стир до перехрестя з вул. Митрополита Шептицького), Вахтангова (на ділянці від буд. №23 до буд. 45), Вересневу, пр. Грушевського (заїзд до стадіону „Авангард”).

тривають активні роботи на вулиці Карпенка-Карого. Тут досить інтенсивний рух автомобільного транспорту, адже поруч знаходиться автостанція № 1, Завокзальний ринок, торгові центри тощо. На жаль, дорога перебувала у незадовільному стані, тож її включили до переліку об'єктів вуличної інфраструктури, які капітально ремонтуватимуть у 2015 році.

Роботи на вулиці Карпенка-Карого виконує підприємство “Луцькавтодор”. Проведені підготовчі роботи і відбувається вкладання нового асфальтного покриття. Роботи планують завершити за тиждень.

Тривають роботи з капітального ремонту тротуару на проспекті Відродження. Роботи виконує підприємство “Луцькавтодор”. Зараз вони відбуваються на відрізку проспекту від перетину з вулицею Рівненською. Частину тротуару вже викладено новою бруківкою. Варто зазначити, що під час проведення робіт і на цьому тротуарі облаштовують велодоріжку.

Завершені роботи з ремонту тротуару на проспекті Соборності, де теж влаштовано велодоріжку.

Планується й проведення ремонту тротуарів на проспекті Молоді з влаштуванням велодоріжки. Крім цього, планується нанести спеціальну дорожню розмітку, яка виділить велосипедну доріжку від площі Братський міст до вулиці Окружної.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ