Закарпаття: на Міжгірщині створять культурно-мистецький інформаційний центр

Закарпаття: на Міжгірщині створять культурно-мистецький інформаційний центр

14.06.15 09:25 0 702
Міжгірський культурно-мистецький інформаційний центр буде створено на базі районного будинку культури. Створення центру погоджено депутатами Міжгірської районної ради у ході засідання та затверджено його статут.

Як зазначається в статуті, основною метою центру є задоволення культурних потреб населення, розвиток усіх видів та жанрів самодіяльної народної творчості, аматорського мистецтва, народних художніх промислів; надання інформаційно-просвітницьких та методичних послуг і консультацій культурно-дозвільним закладам району.

Запрошений на пленарне засідання сесії начальник відділу культури Шемет Олександа пояснив передумови створення такого закладу. Що таке рішення є органічним продовженням розпочатої роботи по покращенню стану закладів культури на території району. Так, вже прийнято рішення про створенню філії Міжгірського культурно-мистецького інформаційного центру в с. Голятин.

Читайте також:

Випускник на лінійці зняв свою медаль і вдягнув дівчині, якій вчителька “зарубала” нагороду

Начальник відділу культури довів до відома депутатів, що передача видатків та повноважень по здійсненню робіт по реконструкції будівлі Міжгірського культурно-мистецького інформаційного центру управлінню капітального будівництва Закарпатської облдержадміністрації дасть змогу залучити до реконструкції кошти обласного та державного бюджету і пришвидшити початок робіт. Таке рішення депутати підтримали одноголосно.

Довідка:

В Міжгірському культурно-мистецькому інформаційному центрі заплановано відкрити школу мистецтв. Для цього в проекті будівництва передбачено великий дзеркальний танцювальний зал, творчі художні лабораторії. Діти і дорослі тут зможуть відвідувати любительські об'єднання та клуби за інтересами. Інформаційний центр буде представлено прес-центром, комп'ютерним залом з доступом до інтернету, залом для презентацій, тощо, повідомляють у прес-службі Мігрірської районної ради.

Новини Закарпаття – «Карпатський об'єктив»

Про це повідомив Карпатський Об’єктив
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Естонії наполягають на ...
Наступна новина: В Закарпатській області у ...

КОМЕНТАРІ