Олег Осуховський: "Патріотична молодь має змінити дискредитовану владу"

Олег Осуховський: "Патріотична молодь має змінити дискредитовану владу"

15.06.15 04:26 0 663
13 червня 2015 року народний депутат України від Всеукраїнського об'єднання "Свобода", член Комітету Верховної Ради України з питань запобігання і протидії корупції Олег Осуховський взяв участь у відкритті фестивалю "Зашків – земля героїв" на батьківщині провідника ОУН Євгена Коновальця. У своєму виступі він закликав молодь гартуватися фізично й духовно, збагачуватися інтелектуально, аби стати гідною елітою української держави.

Олег Осуховський передав вітання учасникам заходу від бійців батальйону "Січ", який цими днями відзначив річницю створення і який боронить нашу незалежність на сході України.

"Минуло більше року після Революції гідності, але, на жаль, в державі нема якісних змін. Підтверджуються факти корупційних злочинів уряду, не проводиться повноцінна люстрація, агенти Кремля й далі сидять у найвищих органах влади, зокрема в Міністерстві оборони. Нікого не покарано за втрати в Іловайську, Дебальцевому, Донецькому аеропорту, за збитий літак із десантниками…

Але ми, українці, в будь-якому разі не маємо падати духом, маємо боротися, йти шляхом наших героїв. Я радий бачити тут багато патріотичної молоді. Саме ви маєте змінити дискредитовану владу, стати елітою нації і збудувати справжню Українську державу, про яку мріяли Коновалець, Бандера, Герої Небесної сотні та Герої війни на Сході. Разом ми сильні, разом ми збудуємо Українську державу", - зазначив він, звертаючись до учасників зібрання.

На фестивалі Олег Осуховський також зустрівся з воїнами із "Легіону Свободи", які зараз на ротації.

Про це повідомили в прес-службі Львівської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Закарпаття: у центрі ...
Наступна новина: Манчестер сіті готовий ...

КОМЕНТАРІ