Вінничина: щодо санітарно-епідемічної ситуації в області

Вінничина: щодо санітарно-епідемічної ситуації в області

16.06.15 17:45 0 648
Головне управління Державної санепідслужби у Вінницькій області інформує про санітарно-епідемічну ситуацію станом на 15червня2015 року:

Упродовж тижня зареєстровано спалах гострої кишкової інфекції в м. Липовець (08.06.2015р.). Всього до інфекційного відділення Липовецької ЦРЛ госпіталізовано 15 осіб з діагнозом гострий гастроентероколіт середнього ступеню важкості. Лабораторні дослідження питної води, змивів та матеріалу, відібраного від хворих та здорових осіб, тривають.

За останній тиждень зареєстровано 3 випадки лабораторно підтвердженого сказу тварин, з початку року – 59 випадків (за аналогічний період 2014 року – 56 випадків).

Випадків сказу серед людей не виникало. Курс антирабічних щеплень отримує 84 особи, які контактували зі скаженими тваринами.

Станом на 15.06.2015р. функціонують 9 стаціонарних таборів та 2 заклади, які підпорядковані УМВС та Укрзалізниці.

Продовжують роботу 6 профільних дитячих санаторіїв, підпорядкованих ДОЗтаК ОДА, оздоровлюють дітей санаторії «Сокілець» Немирівський район, «Зелена Діброва», м. Крижопіль. Готові прийняти дітей санаторій «Авангард» та «Подільський Артек». Функціонують 194 заклади відпочинку (пришкільні табори). Кількість дітей в закладах оздоровлення та відпочинку всього – 18546, у тому числі: оздоровлюються – 754, відпочивають – 17792.

Впродовж травня-червня спеціалістами Держсанепідслужби області проведено 218 перевірок закладів відпочинку та оздоровлення згідно заяв власників чи керівників закладів. На кожен заклад підготовлені листи з вимогами до відкриття та функціонування. Керівникам доведені умови створення безпечних умов щодо організації харчування та відпочинку дітей.

Про це повідомили у Вінницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Луцьку комунальники ...
Наступна новина: Вінницька область: ...

КОМЕНТАРІ