В Ужгороді жінка напідпитку накинулася з кулаками на інспектора ДАІ

В Ужгороді жінка напідпитку накинулася з кулаками на інспектора ДАІ

16.06.15 15:42 0 625
Під час складання адміністративного протоколу на водія за статтею 130 КУпАП, пасажирка автомобіля з нецензурною лайкою та кулаками накинулася на інспектора ДАІ

14 червня близько 3 години ночі на площі Дружби Народів інспекторами ВДАІ з обслуговування м. Ужгород був зупинений автомобіль марки «Пежо-Біппер». У процесі перевірки транспортного засобу та спілкування з водієм, в останнього було встановлені ознаки сп’яніння, тому інспектором ДАІ було запропоновано водію пройти, в установленому законом порядку, огляд на стан сп’яніння.

На місці зупинки, у присутності двох свідків, водій продув спеціальний технічний засіб – алкотестер «Драгер», результат якого виявив 0, 83 % проміле. На підставі отриманого результату інспектором ДАІ було складено адміністративний протокол за ч.1 ст.130 КУпАП.

Під час оформлення адміністративних матеріалів, пасажирка даного автомобіля вийшла із машини та під час спілкування почала говорити нецензурною лайкою з погрозами до працівника ДАІ.

Зі слів інспекторів та свідків події стало відомо, що жінка погрожувала і казала, що знайде його поза робочим часом і розправиться із ним, після чого наблизилась до нього та вдарила по обличчю. Після наступної спроби іще раз вдарити інспектора, жінка спіткнулася в бардюр та травмувала ногу. Так як вона була з вираженими ознаками алкогольного сп’яніння і розпочатий конфлікт важко було вгамував, адже на зауваження жінка не реагувала, тому працівниками Державтоінспекції було викликано слідчо-оперативну групу Ужгородського МВ УМВС. Тільки після приїзду СОГ жінка заспокоїлася.

За результатами огляду в Закарпатському обласному наркологічному диспансері жінка на момент події перебувала в стані алкогольного сп’яніння.

Під час складання протоколу, у водія було вилучено посвідчення водія, так як це передбачено ст.265-1 КУпАП.

На разі проводиться відповідна перевірка.

УДАІ УМВС України в Закарпатській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Волинській області ...
Наступна новина: Громадське обговорення ...

КОМЕНТАРІ