Черговий успіх луцьких спортсменів на міжнародних змаганнях

Черговий успіх луцьких спортсменів на міжнародних змаганнях

16.06.15 10:41 0 646
12-14 червня спортивна делегація нашого міста брала участь в ХХІ міжнародному фестивалі спорту дітей та молоді в місті Замость (Республіка Польща).

Луцька команда була представлена на цьогорічному фестивалі у трьох видах програми з п'яти.

У змаганнях легкоатлетів Анжела Лихач у бігові на 600 м стала переможцем. Другою на дистанції 300 м стала Павлюк Наталія. Ще два срібла було завойовано нашими метальниками. Корнелюк Ірина стала другою у метанні списа, а Дмитро Ярошинський у штовханні ядра.

Трішки не дотягнули до нагород Наталія Павлюк і Олександр Миронюк, які у бігу на 100 м стали четвертими.

Відмінно виступили і наші команди ігровиків. Так дівчата-волейболістки, перемігши всіх своїх суперниць, вибороли загальнокомандне перше місце. Переможний почин продовжили і юнаки-гандболісти. Вони також були найсильнішими серед своїх однолітків.

У загальнокомандному підсумку спортивна делегація міста Луцька зайняла друге місце, поступившись господарям, спортсменам міста Замость. Третє місце у команди з міста Гора Мотична (Польща).

Вітаємо переможців та призерів змагань, а також всіх членів делегації з успішним виступом на черговому міжнародному фестивалі спорту дітей та молоді.

Також висловлюємо слова вдячності тренерам Олені Алєксєєвій, Галині Ромашкевич, Ростиславу Ланевичу, Володимиру Хомюку, Тетяні Трофимук і Тетяні Лещук, вихованці яких гідно представили наше місто та державу на престижному міжнародному дитячому форумі, та зичимо нових перемог.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Тернопілля: день поля ...
Наступна новина: На Тернопіллі степан Барна ...

КОМЕНТАРІ