Волинська область: рятувальники провели подвірні обходи населених пунктів Ківерцівського району

Волинська область: рятувальники провели подвірні обходи населених пунктів Ківерцівського району

16.06.15 08:35 0 698
15 червня на території Ківерцівського району відбулися відпрацювання населених пунктів Цуманської селищної ради. Співробітники Ківерцівського районного відділу УДСНС України у Волинській області та вільний від чергування особовий склад Державної пожежно-рятувальної частини №6 міста Ківерці здійснили подвірні обходи та відвідали місцеві водойми на яких активно відпочивають громадяни .

Під час рейдів фахівці Служби Порятунку «101» акцентували увагу сільських мешканців на дотриманні правил безпеки у побуті та нагадали вимоги щодо безпечного утримання електричних приладів. Громадянам також наголошено на основних правилах поведінки на воді та наданні першої невідкладної допомоги при порятунку на воді.

Звернули також увагу людей на проблему сьогодення, а саме пожежі в екосистемах. Під час подвірних обходів рятувальники наголосили на забороні та небезпеці спалювання залишків рослинності, розкладання багаття у лісі не в спеціально відведених для цього місцях та простої халатності громадян – викидання непогашених сірників та цигарок з автомобілів на узбіччя доріг.

Щоб господарі не забували правила пожежної безпеки в побуті їм роздали інформаційні листівки. По закінченню профілактично-роз’яснювальної роботи, недоліки, виявлені під час відпрацювання населених пунктів, винесені на розгляд керівництва селищної ради.

Розміщено також друковану продукцію про порядок дій населення при виявленні вибухонебезпечних предметів, при загрозі терористичних актів, при бойових діях, а також правила пожежної безпеки для житлових будинків, застереження щодо виникнення пожеж в екосистемах розміщенні на стендах Цуманської селищної ради.

У ДСНС у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ