Волинська область: рятувальники міста Володимир-Волинський провели екскурсію частиною для дітей Березівської загальноосвітньої школи

Волинська область: рятувальники міста Володимир-Волинський провели екскурсію частиною для дітей Березівської загальноосвітньої школи

16.06.15 15:07 0 784
15 червня співробітники Володимир-Волинського РВ У ДСНС України у Волинській області в рамках акції «Запобігти. Врятувати. Допомогти» організували ознайомчу екскурсію для учнів Березівської загальноосвітньої школи. До державної пожежно-рятувальної частини №7 міста Володимир-Волинський завітало понад 30 учнів у супроводі вчителів.

Під час екскурсії підрозділом, рятувальники розповіли малечі основні правила безпеки життєдіяльності, нагадали правила поведінки на воді, під час відпочинку у лісових масивах та дії при артобстрілах. Надзвичайні враження викликала розповідь та демонстрація можливостей пожежно-рятувального автомобіля, аварійно-рятувального спорядження та гасіння умовної пожежі.

В кожного учня була можливість приміряти бойовий одяг та спорядження, посидіти за кермом автомобіля, уявити себе справжнім рятувальником. Для кращого засвоєння інформації педагоги та учні отримали пам’ятки про основні правила безпеки життєдіяльності. Діти залишились у захваті від екскурсії та пообіцяли завжди дотримуватись правил, які збережуть їх здоров’я та життя.

Екскурсії триватимуть для освітніх закладів й надалі. Таким чином кожен учень зможе отримати фахову консультацію від рятувальника щодо того, як поводити себе у надзвичайній ситуації.

У ДСНС у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ