На Львівщині зловмисник погрожував гранатою працівнику АЗС

На Львівщині зловмисник погрожував гранатою працівнику АЗС

16.06.15 14:04 0 606
Зі слів підозрюваного, предмет, схожий на гранату Ф-1 він привіз із зони АТО. Відповідно до статті 263 Кримінального кодексу України, йому загрожу покарання у вигляді позбавлення волі на строк до семи років.

До Жовківського райвідділу міліції, 14 червня надійшло повідомлення про те, що на заправці, чоловік погрожує касирові гранатою.

Слідчо-оперативна група встановила особу зловмисника. Ним виявився раніше судимий 22-річний мешканець Жовківського району. Жодних вимог він не висував. Працівники міліції вилучили у нього предмет схожий на корпус до гранати Ф-1 та підривач УЗРГМ.

«Зі слів підозрюваного, ці предмети він привіз із зони проведення АТО», - повідомив начальник управління карного розшуку ГУМВС України у Львівській області майор міліції Микола Гладюк.

Вилучений предмет, схожий на корпус до гранати Ф-1 та підривач УЗРГМ, направлено на експертизу до експертно-криміналістичного центру при ГУМВС України у Львівській області.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) КК України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від трьох до семи років.

Прес-служба ГУМВС України

у Львівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Міліція Волині розшукує ...
Наступна новина: На Ужгородщині розлили ...

КОМЕНТАРІ