Ряд ЗМІ поширили неправдиву інформацію про майно міського голови Тернополя

Ряд ЗМІ поширили неправдиву інформацію про майно міського голови Тернополя

16.06.15 08:53 0 697
У черговому номері газети «RIA+» №24 від 10.06.2015р. опубліковано інформацію про майно міського голови м. Тернополя Надала С.В.

Зазначена інформація подана у вигляді порівняльної таблиці на четвертій сторінці видання є недостовірною та не відповідає декларації міського голови про майно, доходи, витрати і зобов’язання фінансового характеру за 2014р., яка опублікована та доступна для загального ознайомлення на офіційному сайті Тернопільської міської ради.

Зокрема, не відповідає дійсності інформація про перебування у власності міського голови м. Тернополя Надала С.В. будинку площею 399 кв. м., та земельних ділянок площею 1200 і 2500 кв.м. відповідно.

У зв’язку з цим закликаємо журналістів та засоби масової інформації перед поширенням інформації детально вивчати її на предмет дійсності.

Віримо, що згадані вище неточності є випадковістю та не мають нічого спільного із замовними матеріалами, що мають на меті дискредитувати міського голову Тернополя.

Звертаємось до редакції видання з вимогою спростувати зазначену інформацію. У разі відмови Тернопільська міська рада відстоюватиме свої права у судовому порядку.

Відділ зв’язків з громадськістю та засобами масової інформації Тернопільської міської ради

Про це повідомили у Тернопільській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Волинська область: ...
Наступна новина: Кедровая вагонка - отличная ...

КОМЕНТАРІ