У Рівненській області розповіли як безробітній стати успішною жінкою

У Рівненській області розповіли як безробітній стати успішною жінкою

16.06.15 11:25 0 656
Щоб сформувати у жінок, які перебувають на обліку в Кузнецовському міському центрі зайнятості, позитивне і свідоме ставлення до свого майбутнього та активного процесу працевлаштування, фахівці провели семінар «Жінка на ринку праці». У заході, що відбувся 11 червня, взяли участь 14 безробітних.

Провідний фахівець відділу активної підтримки безробітних Юлія Денисюк порушила питання дискримінації жінок на ринку праці за ознаками віку, статі, зовнішнього вигляду, сімейного стану. Вона наголосила, зокрема, що бажання винаймати чоловіків роботодавці, зазвичай, виправдовують традиційними стереотипами стосовно фізичних та інтелектуальних можливостей жінок та їх сімейних обов'язків, а також впевненістю в тому, що чоловіки можуть виконати роботу краще за жінок.

Учасниць семінару ознайомили з соціальними послугами, які можуть одержати жінки у центрі зайнятості, умовами працевлаштування та навчання, проходженням стажування. Були дуже слушними й консультації стосовно правильності написання резюме та співбесіди з потенційним роботодавцем.

Учасниці зустрічі дізналися про ситуацію на ринку праці міста та регіону, розглянули помилки, яких припускаються жінки під час пошуку роботи, вивчили типи кар'єрного зростання. Також вони отримали поради, як стати успішною жінкою.

Наприкінці семінару фахівці центру зайнятості роздали присутнім інформаційні буклети з презентацією послуг державної служби зайнятості.

Про це повідомили у Рівненському міському центрі зайнятості
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ