Навчання під час канікул: на Львівщині працівники ДАІ проводять уроки безпеки у пришкільних таборах

Навчання під час канікул: на Львівщині працівники ДАІ проводять уроки безпеки у пришкільних таборах

16.06.15 13:40 0 632
На Львівщині працівники Державтоінспекції вирушили у пришкільні табори, аби вкотре нагадати малечі правила поведінки на дорозі.

Правоохоронці наголошують: влітку малих непосид очікує багато ризиків та небезпек, адже дітлахи практично весь день проводять на вулиці. Лише з початку червня у місті Львові у дорожньо-транспортних пригодах травмувалися 12 дітей.

Днями працівники Державтоінспекції завітали до львівської школи №5 та поспілкувалися з учнями, які відвідують літній табір. Правоохоронці розповіли підліткам, у які пригоди найчастіше потрапляють їхні ровесники та звернули увагу на причини таких ДТП.

Інспектори ДАІ наголосили: у місті почастішали випадки, коли під колесами авто травмуються юні велосипедисти. Звертаючись до учнів, правоохоронці зауважили: їздити на дорозі «двохколісним» дозволено лише з 14-ти років. Аби така мандрівка була безпечною, велосипедисту потрібно добре вивчити Правила дорожнього руху та завжди дотримуватися їх.

Школярам молодшого віку можна кататися на «двохколісному» лише там, де немає транспорту, - наголосили працівники ДАІ.

Правоохоронці також нагадали підліткам про правила безпеки для пішоходів та пасажирів.

Після цього вартові доріг вирушили до пришкільного табору, що діє у навчально-виховному комплексі «Арніка».

Урок безпеки від ДАІ відбувався на подвір’ї закладу. Правоохоронці в ігровій формі розповіли малюкам про те, як слід поводитися на вулиці, аби не потрапити у ДТП.

Дітки із цікавістю розгадували тематичні ребуси, бавилися у гру «Знайди дорожній знак», відповідали на запитання пізнавальної вікторини.

Працівники Державтоінспекції застерегли малих непосид від пустощів на дорозі, попросили їх бути вкрай обережними, слухатися батьків та дотримуватися правил безпеки.

Про це повідомили у прес-службі управління ДАІ у Львівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Рівненське тролейбусне ...
Наступна новина: Йосиф Ситник: "Пам'ять ...

КОМЕНТАРІ