На Львівщині зіткнулися легковик,джип та бус: постраждали троє людей

На Львівщині зіткнулися легковик,джип та бус: постраждали троє людей

16.06.15 15:24 0 691
На Львівщині внаслідок автопригоди постраждали троє людей. Це сталося учора, 14 червня, близько 19.45 години на автодорозі «Київ-Чоп» у Кам’янка-Бузькому районі.

За попередніми даними, керманич «дев’ятки», 33-річний львів’янин, виїхав на смугу зустрічного руху, де здійснив зіткнення із позашляховиком «Nissan X-Trail» та автомобілем «Fiat Doblo», що прямували у напрямку Львова. За кермом джипа був 60-річний житель Одеси, а іномаркою «Fiat» керував 32-річний львів’янин.

У результаті ДТП постраждали водій та 27-річний пасажир дев’ятки, мешканець Львова. У керманича діагностували закритий перелом щелепи. Чоловіка було госпіталізовано. А пасажир внаслідок пригоди отримав закриту черепно-мозкову травму.

Окрім цього, постраждала 59-річна пасажирка позашляховика «Nissan», жителька Одеси. У потерпілої – забій грудної клітки. Після огляду лікарів та надання необхідної медичної допомоги, жінку відпустили додому.

Державтоінспекція закликає водіїв сумлінно дотримуватися Правил дорожнього руху та бути завжди уважними й обережними за кермом!

Про це повідомили у прес-службі управління ДАІ у Львівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Вінничині футбол всіх ...
Наступна новина: Чернівчани заощадили ...

КОМЕНТАРІ