Івано-Франківщина: про хід проведення профілактичних заходів «Автобус»

Івано-Франківщина: про хід проведення профілактичних заходів «Автобус»

16.06.15 13:13 0 596
Понеділок, 15 червня 2015, 15:54 |

15/06/2015

За 14 днів проведення оперативно-профілактичних заходів під умовною назвою «Автобус» працівниками Державтоінспекції області виявлено 183 порушення у сфері забезпечення безпеки руху на пасажирському автотранспорті.

За звітний період: з 01 червня п.р. перевірено 587 автобусів, з них 150, які здійснюють нерегулярні пасажирські перевезення, 81 – використовуються для перевезення організованих груп дітей. При перевірках у автогосподарствах та безпосередньо під час експлуатації транспортних засобів на лінії зафіксовано 183 порушення. Зокрема, виявлено 38 – технічно несправних автобусів, у тому числі з несправним або заблокованим аварійним виходом – 8, з незаконно встановленими додатковими місцями для сидіння – 6, з несправними зовнішніми світловими приладами – 7, з несправностями рульового управління – 2, з несправностями (зношенням шин та коліс) – 24, виявлено 3 факти керування водіїв у нетверезому стані (у Городенківському, Калуському, Рожнятівському районах), 6 – перевищення встановлених обмежень швидкості руху, 33 – перевезення пасажирів понад встановлену кількість, 19 – порушень вимог дорожніх знаків та розмітки проїзної частини доріг біля автовокзалів, 13 – порушень правил зупинки та стоянки в місцях масових відправлень пасажирів, виявлено 5 фактів керування автобусами без ліцензійної картки, 61 – відхилення від визначеного маршруту руху та інші.

Аналізуючи приклади порушень та їх чисельність, очевидним є факт, що дисципліна водіїв потребує постійного контролю з боку Державтоінспекції. Тож робота у цьому напрямку продовжується.

Служба профілактичної роботи УДАІ УМВС в області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Центрі обслуговування ...
Наступна новина: Вінницька область: за добу ...

КОМЕНТАРІ