У кінотеатрах країни розкриють таємниці Чернівців

У кінотеатрах країни розкриють таємниці Чернівців

16.06.15 12:46 0 678
Унікальний муніципальний соціальний проект «Таємниці мого міста», що розкриває малодосліджені сторінки історії Поділля, Рівненщини, Чернівців та Буковини в цілому стартує 16 червня у кінотеатрі “Палац кіно імені Ольги Кобилянської”.

Протягом 2015 року кожен відвідувач міських кінотеатрів, перед переглядом основних сеансів, матиме можливість побачити декілька хвилинні «кіно-журнали». Серіал виконаний у телевізійному форматі DISCOVERYhistory і EXPLORER. Проект має особливу соціально-духовну актуальність, особливо враховуючи випробовування, які випали на долю української держави.

Проект здійснює Культурно-просвітницька організація «SINERGICON-production» у співпраці з Чернівецькою міською радою.

Завданням проекту є виокремлення історичного спадку в матеріально- культурному плані (книга, альбом, цінність) або ідейно-культурному плані (пісня, вірш, рекорд і т.д.) і донести безперечну цінність цього спадку до городян, показати безпосередній зв'язок його з ними.

«Таємниці мого міста» – це всеукраїнські сенсації, пов'язані з Чернівцями, які не досліджені, але варті колосальної уваги. На думку авторів проекту – це спроба усвідомлення того, що українець повинен пишатися кожним клаптиком власної землі.

Про це повідомили у Чернівецькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Ясновидение и ясновидящие

КОМЕНТАРІ