В Луцьку будівельники нашої області належно виконали поставлені завдання з будівництва фортифікаційних споруд

В Луцьку будівельники нашої області належно виконали поставлені завдання з будівництва фортифікаційних споруд

16.06.15 12:42 0 666
Відбулася оперативна нарада у голови облдержадміністрації Володимира Гунчика у режимі відеоселекторного зв'язку з керівниками окремих територіальних органів, міністерств та інших центральних органів виконавчої влади, структурних підрозділів обласної державної адміністрації, головами районних державних адміністрацій, міськими головами. У відеоселекторній нараді брали участь міський голова Микола Романюк, секретар міської ради Сергій Григоренко, перший заступник міського голови Тарас Яковлев, заступник міського голови, керуючий справами виконкому Юрій Вербич, заступник міського голови Лариса Соколовська.

Нарада розпочалася хвилиною мовчання, в знак вшанування загиблого в АТО волинянина Вадима Сака, якого хоронили минулого тижня.

На нараді розглянули питання виконання завдань п'ятої черги часткової мобілізації та підготовки до шостої хвилі мобілізації, яка розпочнеться 19 червня. Також було відзначено, що в області на високому організаційному рівні відбулися навчання з територіальної оборони.

Володимир Гунчик поінформував про свою участь у першому засіданні Ради регіонального розвитку при Президентові України. На ній велика увага була приділена питанням передачі окремих повноважень влади територіальним громадам. Він доручив напрацювати пропозиції до перспективного плану добровільного об'єднання громад, акцентуючи на тому, що цей документ буде рекомендаційним, а остаточне рішення щодо об'єднання належить виключно громадам.

Голова ОДА повідомив, що Президент України побував на сході України, оглянув новозбудовані фортифікаційні споруди і відзначив, що будівельники нашої області належно виконали поставлені завдання.

На нараді також обговорили питання підготовки до зими, енергозбереження, енергоефективності, зокрема, зазначалося про важливість переведення газових котлів опалення на твердопаливні та заслухали звіт про роботу КХП №2.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ