В Луцьку депутати обговорили питання ходу та підготовки до оздоровлення дітей у літній період

В Луцьку депутати обговорили питання ходу та підготовки до оздоровлення дітей у літній період

17.06.15 11:23 0 588
24 червня відбудеться пленарне засідання 75-ї сесії міської ради. Традиційно, під час підготовки до проведення сесії депутати працюють у складі постійних депутатських комісій. Так, обранці громади Ганна Кравчук, Любов Серба, Тетяна Дементьєва та Степан Цимбалюк зібралися на засідання постійної комісії з питань соціального захисту, охорони здоров'я, материнства та дитинства.

В.о. начальника управління охорони здоров'я Микола Якимчук поінформував членів комісії про хід підготовки до оздоровлення дітей в літній період. За його словами, працівники Луцької міської дитячої поліклініки у літній період працюватимуть у дитячих таборах “Ровесник”, “Чайка” на озері Світязь та “Таборі імені Олега Кошового” у селі Дачне Ківерцівського району. Він наголосив, що до роботи будуть залучені педіатри та медичні сестри, які пройшли необхідне навчання.

Крім того, Микола Якимчук зазначив, що до 17 червня працюють пришкільні табори, де медичні працівники забезпечують нормальне перебування дітей.

Голова постійної комісії з питань соціального захисту, охорони здоров'я, материнства та дитинства Ганна Кравчук наголосила, що у минулі роки оздоровча кампанія пройшла нормально та без особливих проблем. Вона висловила сподівання, що й цьогоріч також все пройде добре та запропонувала у вересні місяці заслухати інформацію про результати літної оздоровчої кампанії.

Також Ганна Кравчук зауважила, що цьогоріч у приміському таборі “Ровесник” відпочиватимуть й діти з міста Волноваха Донецької області.

Обговорили члени комісії й питання проведення профілактичних заходів щодо травматизму у м. Луцьку. Ганна Кравчук звернула увагу, що останнім часом збільшилася кількість фактів травмування людей на дорозі. Дуже часто учасниками ДТП стають діти. За її словами, під час літніх канікул це особливо актуальне питання. На її переконання, необхідно приділити більше уваги питанню травматизму та безпеки дорожнього руху.

В.о. начальника управління охорони здоров'я Микола Якимчук поінформував, що травмпункти забезпечені необхідними медичними препаратами. За його словами, є проблеми з вакциною для профілактики ускладнень від укусів змій. На жаль, нині є проблеми із закупівлею таких медикаментів по всій країні через відсутність сертефікованих препаратів.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Преимущества покупки ...
Наступна новина: Что представляет собой ...

КОМЕНТАРІ