Волинська область: рятувальники Любешівського району навчали людей правилам протипожежної поведінки у побуті

Волинська область: рятувальники Любешівського району навчали людей правилам протипожежної поведінки у побуті

17.06.15 12:11 0 542
16 червня рятувальники Любешівського районного відділу УДСНС України у Волинській області з метою попередження пожеж у житловому секторі та загибелі людей провели просвітницьку роботу з пожежної безпеки у населених пунктах Березичівської сільської ради.

Фахівці ДСНС здійснили подвірні обходи та вручали селянам матеріали із зверненнями щодо необхідності дотримання протипожежних вимог, наголошували, що за спекотної погоди необхідно бути украй обережним із відкритим вогнем та легкозаймистими матеріалами і в приватних господарствах. Адже лише дотримуючись простих, але ефективних протипожежних правил, можна зберегти своє життя.

Крім того, за згоди господарів рятувальники оглядали садиби сільських жителів, акцентуючи увагу на найменших нюансах протипожежного характеру та інформували про шляхи їх усунення.

Подібні рейдові перевірки й надалі триватимуть на території усієї області, – наголошують рятувальники і застерігають виконувати усі протипожежні вимоги, а у випадку пожежі телефонувати за номером «101».

У ДСНС у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Для ефективної якості ...
Наступна новина: В Закарпатській області з 1 ...

КОМЕНТАРІ