Волинська область: рятувальники провели тактико-спеціальні навчання на території лікарні

Волинська область: рятувальники провели тактико-спеціальні навчання на території лікарні

17.06.15 14:58 0 574
16 червня працівники Державної пожежно-рятувальної частини №11 селища Шацьк провели тактико-спеціальні навчання у територіальному медичному об’єднанні, що обслуговує мешканців двох сусідніх районів Волинської області – Любомльського і Шацького. Мета навчань - перевірити дії персоналу медичного закладу та вдосконалити навички працівників ДСНС з реагування на надзвичайні ситуації у закладах охорони здоров’я. Окрім того, представники служб екстреного реагування відпрацювали алгоритми взаємодії.

Згідно з задумом навчань пожежа виникла в одній з кімнат на першому поверсі медичного закладу. Чергова-фельдшер, виявивши умовну пожежу, одразу зателефонувала за номером «101» та сповістила керівництво об’єкту.

Працівники лікарні провели оповіщення про надзвичайну ситуацію та розпочали заходи з евакуації пацієнтів та робочого персоналу, які перебували у будівлі.

До місця умовної пожежі за декілька хвилин прибула чергова варта 11-ї Державної пожежно-рятувальної частини У ДСНС України у Волинській області. Для проведення розвідки та гасіння тренувальної пожежі в умовах сильного задимлення було сформовано ланку газодимозахисників, які разом із проведенням розвідки та евакуації постраждалих здійснювали захист від умовного вогню сусідніх приміщень. В ході навчань рятувальники віднайшли умовного потерпілого, який за задумом навчань перебував у задимленому приміщенні, і одразу ж винесли його із задимленого приміщення.

Результати навчань засвідчили: завдяки злагодженим та оперативним діям рятувальників та адміністрації об’єкту щодо ліквідації пожежі та проведення рятувальних робіт в лікувальних закладах умовну пожежу вдалося оперативно ліквідувати та не допустили поширення вогню по усій будівлі.

У ДСНС у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Чернівці: Іспано ...
Наступна новина: Хмельницька область: ...

КОМЕНТАРІ