В Закарпатській області у Хусті незабаром проводитимуть надскладні операції на очі

В Закарпатській області у Хусті незабаром проводитимуть надскладні операції на очі

17.06.15 13:22 0 603
Нещодавно завершилися переговори з представниками Одеського інституту офтальмології щодо здійснення оперативних втручань із заміни кришталика. Тож 28 червня Хустська районна лікарня готується до підписання угоди з партнерами, які мають великий багаторічний досвід лікування очей.

-На жаль, гарантії на здоров'я немає ні в кого, від недуги не можна застрахуватися, не можна втекти, але можна вчасно виявити і вилікувати. Тож, аби допомогти краянам подолати хвороби зору, ми готуємо до підписання пакет документів із одеськими ескулапами, які мають дуже хороші напрацювання у галузі офтальмології. Зокрема, саме одесити є авторами сенсаційного винаходу у сфері боротьби з небезпечною для життя пухлиною ока – ратино-бластомою, – розповів для редакції новин «Карпатського об'єктива» головний лікар Хустської районної лікарні Володимир Роман. – Крім того, незабаром запускаємо нове відділення гемодіалізу, яке квартируватиме у одному з корпусів Хустського ліцею сфери послуг на вулиці Пушкіна.

Слід зазначити, що протягом року через Хустську райлікарню «проходить» близько 19 тисяч пацієнтів, медики проводять до 2 тисяч пологів та 3,5 тис. оперативних втручань. Вірогідно, що після угоди з Одеським інститутом офтальмології кількість операцій у місті над Тисою збільшиться в рази.

Марина АЛДОН

Новини Закарпаття – «Карпатський об'єктив»

Про це повідомив Карпатський Об’єктив
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Івано-Франківській ...
Наступна новина: На Хмельниччині у Теофіполі ...

КОМЕНТАРІ