Воркшоп «Українська партнерська програма 2020: перезавантаження»

Воркшоп «Українська партнерська програма 2020: перезавантаження»

17.06.15 10:29 0 607
11-12 червня 2015 року представники Хмельницької облдержадміністрації взяли участь у воркшопі «Українська партнерська програма 2020: перезавантаження», проведеного у м. Київ в рамках Програми Федерального міністерства економіки і енергетики «Fit for Partnership with Germany» проекту GIZ за підтримки Міністерства економічного розвитку і торгівлі України.

Дана Програма є інструментом підтримки зовнішньоекономічних відносин між Україною та Німеччиною та націлена на розвиток економічного партнерства між українськими та німецькими компаніями. Шляхом стажувань у Німеччині Програма сприяє виходу українських підприємств на міжнародні ринки через встановлення ділових відносин з німецькими партнерами, підвищенню конкурентоспроможності вітчизняних підприємств та їх готовності до співпраці через набуття українськими менеджерами нових компетенцій.

До участі у заході запрошено представників Міністерства економічного розвитку і торгівлі України, проекту GIZ, регіональних партнерських платформ, регіональних робочих груп Міжвідомчого центру з організації перепідготовки управлінських кадрів для сфери підприємництва, партнерських організацій, тренінгових і консалтингових компаній, випускників проекту GIZ, в тому числі менеджерів Хмельниччини.

Відкриваючи захід, Гідо Райнш, керівник проектів GIZ, наголосив на необхідності визначення стратегічного бачення і можливостей моделі розвитку української партнерської програми на період до 2020 року і узгодження нового формату її взаємодії з проектом GIZ.

Марія Хоменко, заступник директора Департаменту економічного розвитку і торгівлі Хмельницької облдержадміністрації, презентувала результати роботи Хмельницької партнерської платформи за 2013-2015 роки.

За результатами воркшопу учасники розробили конкретні пропозицій за моделлю української партнерської програми як інструменту підтримки зовнішньоекономічної діяльності українського бізнесу та соціально-економічного розвитку регіонів.

Логічним продовженням заходу став воркшоп «Партнерські платформи GIZ: level up», що відбувся 12-14 червня 2015 року у ширшому колі окреслених учасників та передбачав визначення напрямів подальшої роботи та просування регіональних партнерських платформ проекту GIZ.

В ході заходу обговорено поточний стан партнерських платформ, підходи до просування проектів. Експерти проекту GIZ допомогли учасникам воркшопу розвинути навички практичного застосування інструментів просування проектів, підвищити якості планування і координації роботи партнерських платформ.

Про це повідомили у Хмельницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Об'єднаний міліцейський ...
Наступна новина: В Луцьку проведено рейд ...

КОМЕНТАРІ