Рятувальники Хмельниччини беруть участь у Чемпіонаті області з футболу

Рятувальники Хмельниччини беруть участь у Чемпіонаті області з футболу

17.06.15 11:37 0 582
14 червня на стадіоні «Локомотив», що в мікрорайоні Гречани обласного центру, в запеклій спортивній боротьбі зійшлися футбольні команди співробітників Головного управління ДСНС у Хмельницькій області «Рятувальник» та ДЮСШ м. Старокостянтинів. Захід відбувся в рамках третього туру Чемпіонату Хмельницької обласної організації Всеукраїнського фізкультурно-спортивного товариства «Колос» із футболу, присвячений 65-й річниці створення Товариства.

Матч виявився дуже напруженим і драматичним. Наша команда з самого початку заволоділа ігровою і територіальною перевагою і вже на 45-ій хвилині відкрила рахунок. Так, гравці «Рятувальника» вели в рахунку всю гру, але на останніх секундах зустрічі команда зі Старокостянтинова все-таки зуміла вирівняти гру, в результаті чого рахунок став «1:1».

ФК «Рятувальник» вже провів матчі з «Полонь» із м. Полонного та «Горинь» із м. Ізяслав, ще залишилось провести поєдинки з «Перлиною-Поділля-2» із смт. Білогір’я та «Цукровиком-Колос» із м. Старокостянтинів, які теж потрапили до групи А.Полонь

Команда Служби порятунку, до складу якої увійшли співробітники Головного управління та пожежно-рятувальних підрозділів області, є єдиною командою з силових структур краю, що бере участь у змаганнях із футболу такого рівня. Загалом, 20 команд із районів області розподілені на три групи. Серед учасників Чемпіонату є команди різних бізнес-організацій, рятувальників та спортивних шкіл.

Тож побажаємо вогнеборцям, які вдало «перекваліфікувалися» на футболістів, успіхів та перемог на футбольному полі.

ГУ ДСНС України

у Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Вінничині 6-річний ...
Наступна новина: Для ефективної якості ...

КОМЕНТАРІ