Хмельницька область: рятувальники ліквідували наслідки буревію

Хмельницька область: рятувальники ліквідували наслідки буревію

17.06.15 14:59 0 583
14 червня о 16:10 до рятувальників надійшло повідомлення про те, що на вул. Лесі Українки в м. Кам’янець-Подільський та у с. Довжок м. Кам’янець-Подільського району внаслідок буревію на проїжджу частину дороги впали дерева та заблокували рух автотранспорту. Рятувальники, які невідкладно прибули на місце пригод за допомогою бензопили розпиляли дерева та прибрали їх з дороги.

Вже о 16:15 на пункт зв’язку 1-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Хмельницький надійшло повідомлення про те, що на вул. Завадського в обласному центрі на проїжджу частину впало дерево. Рятувальниками проведено роботу щодо його розрізання та прибирання гілок із дороги.

О 16:29 на теофіпольським рятувальникам сповістили про те, що на автодорозі за напрямком смт.Теофіполь - с.Строки внаслідок сильного вітру на проїжджій частині лежать звалені дерева та гілля, яке перешкоджає руху транспорту.

Негайно до місця виклику прибули рятувальники Державної служби з надзвичайних ситуацій смт.Теофіполь, які за допомогою спеціального обладнання та спорядження провели роботи з розчищення автошляху від дерев та гілля.

Цього ж дня, о 17:28 рятувальникам Шепетівки надійшло повідомлення від мешканця с. Мокіївці про те, на його житловий будинок може впасти гілля з дерева, яке обламалася внаслідок буревію. Працівники ДСНС оперативно прибули за вказаною адресою, та за допомогою бензопили зрізали гілля.

Всього до ліквідації наслідків негоди залучались 19 рятувальників на п’яти одиницях техніки.

Нещасних випадків не було.

ГУДСНС України

у Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Волинська область: ...
Наступна новина: В Закарпатській області ...

КОМЕНТАРІ